fredag 30 maj 2014

Superfredag!

Vilken morgon, träningen gick hur bra som helst (trots regn) har ändrat lite för att in kroppen ska bli van, så de vart 2 km powerwalk, intervall i backe 5 upp och ner 20x3 squats, sen intervall igen 5 upp och ner i backen sen 20x3 squats igen sen en skön powerwalk på 2,5 km. Jag tror att om man inte "skrämmer" kroppen lite då och då så blir den van och träningen tar inte på samma sätt!

Fick ett meddelande av en vän alldeles nyss, och ja kostdoktorn har skrivit om mig idag, jag har lyckats att tappa 58% av mig(rekord i Sverige tydligen :-D) , med hjälp av lchfkost. Och visst har jag tränat. Men de är inte fören nu som jag verkligen lägger tid på träningen, kosten är de som verkligen hjälpt mig. Inte träningen, den är bäst för själen. Och blodcirkulationen och så vidare. Men just viktnedgång där är kosten allt! menar jag allt. För kilona dom "bara rinner av" och så är de, de är ingen lögn. De är så jag är och kommer förbi en väldigt bekväm människa. Så ja träna är något nytt för mig, jag lovar förr rörde jag mig väldigt lite helst inget! Men tänk er att gå och bära på cirka 65st två kilos sockerpaket varje dag. Vem orkar göra något?? Testa att bara gå 10 meter med den extra vikten. De lovar jag att de är inget som är skönt för någon kroppsdel. Sen träna på de, hmm nej tack! De vart ju som ett träningspass bara att gå till tunnelbanan! Sen stå upp hela dagen på jobbet. Men träna vart inget alternativ. Men kosten gjorde att kilona "rann"av mig. Tillslut orka jag gå kortare sträckor, cykla på gymmet, var lättare tyckte jag då. Allt eftersom så orka jag mer och mer, sen naturligtvis pressa jag mig mer och mer! Idag för att komma dit jag ska så finns bara ett sätt! Träna min egen vikt i styrka och powerwalkas varje dag! Jag vill inte bli super krallig, jag vill ha en fit kropp. De får man om man tränar sin egen vikt. Tex armhävningar, squats, plankan, och massa andra övningar! De är de jag gör, och jag minst går varje dag! 

Dags att tagga till inför jobbet! Superfredag!!

Vi hörs senare!
Thess

2 kommentarer:

  1. Jag tror på din teori om att det är bra "skrämma" kroppen ibland. Bara så du vet läser jag fortfarande - med glädje - din blogg varje dag :-). Nu skall jag spana in Kostdoktorns blogg!

    SvaraRadera
  2. Tack Linda!! Vad kul att höra! Ja jag tror att man måste "skrämma" den ibland. Tror de är nyttigt! :-D
    Tack igen!
    Thess

    SvaraRadera