torsdag 29 maj 2014

Jobbhelg på gång!

Lite taggad faktiskt, två dagar kvar sen är de juni månad. Hur sjukt är inte de så, de är sex månader sen jag köpte min summerburst biljett och nu är de snart dags att njuta av dessa två dagar med underbart musik och människor. (de vart även en julklapp från mamma och pappa på julafton) 

Studenten ska firas i borlänge 11.e juni (min födelsedag och i år blir jag tjugosexton år) men sen blir de summerburst som aldrig förr!!

Varit och hälsat på lite kollegor idag som man inte träffar så ofta. Alltid lika trevligt. Få lite ny energi!

Funderar på hur trötta alla är på mina före och nu bilder man läget upp "hela" tiden, men så är de och så kommer de vara, fuck jantelagen! Syns man inte finns man inte. Ska jag komma någonstans med min blogg, så måste jag börja ta för mig. Ska maila expressen igen imorgon som skulle hört av sig under veckan för ett reportage om min viktnedgång, ska även mail kostdoktorn och kolla om han kanske vill göra något med mig igen! Ska kolla runt om inte de finns fler tidningar som vill skriva om en! Maila runt imorgon någon borde vilja skriva om mig tycker jag. Har ju ändå rekordet med viktminskning i Sverige med lchfkost! De borde ju någon vilja skriva om.

Nu ska jag snart sova, klockan ringer 05:15, träna innan jobbet.

Vi hörs imorgon!
Nattinatt
Thess

2 kommentarer:

  1. Heja dig, hoppas Expressen nappar på ditt erbjudande!

    SvaraRadera
  2. Hej hej, de hoppas jag med!! Bara att hålla tummarna!
    :-D
    Thess

    SvaraRadera