måndag 19 maj 2014

Måndag.

Dagen är i fullgång, första schema är avklarade, träna och träffa en kompis som kan jag inte träffat på tre år. Mycket trevligt och intressant möte!! :-D

Nu blir de av till nästa kompis som jag inte träffat på snart ett år! Ska bli trevligt de med!

Klar mina 40 sekunder planka idag, men Shit vad fem minuter känns väldigt länge! Men ska klara de så är de! Sen efter dessa 30 dagar planka så blir de att hoppa på hon Jillians 30 dagars grej! Men en sak i taget! Helst hade jag velat göra allt på en och samma gång! Men måste organisera lite. Jag hinner jag har tid. De ska ju vara roligt också. Inte stress utan roligt. Frukost vart en fettkaffe och två skedar äggsås sen igår! Funka kall också!
Har kommit fram till att efter jag gått ner alla dessa kilon så prioriterar men saker olika, vissa saker är mer värda än dom var tidigare. Att hitta på saker när man är ledig. Att få träna på morgonen, att ställa klockan på 05:30 och köra sitt pass innan jobbet. Att pressa.sig lite hårdare varje dag. Att jobbet inte är allt längre. Att till och med kanske hitta ett nytt jobb. Som inte kräver samma energi som ens gamla, eller bara byta för att bryta sitt vardagliga mönster. Träffa nya människor, få ny energi samt utveckling! Ska bara hitta vad och varför sen så. Men som sagt en sak i taget. Förändringarnas tider har kommit. Så är de sen när ja de får tiden avgöra.

Vi hörs senare!
Thess

2 kommentarer:

  1. Du är alldeles fantastisk! Jag har 30 kg att jobba bort.
    Kram fr Dalsland.

    SvaraRadera
  2. Det är bara att köra! Har du tagit beslutet så har du! Tack så mycket Jeanette!
    Kram kram Thess

    SvaraRadera