söndag 5 juli 2015

Semester och distans för att hitta balans.

Vad fint det rimma ändå. :) . JA men precis så kommer det bli efter en fantastisk pratstund med min vän i fredags. Tack Fredrik för att du är bäst och verkligen får mig att inse alla mina undanflykter och ursäkter samt att det är ju mig jag ska tänka på inte någon annan. Du är verkligen en underbar människa. Tack!Så nu kommer jag ta semester från bloggen och även instagram kontot @lchfkostfunkar. Vet inte hur lång tid men så lång tid så jag blir frisk. Kommer blogga en gång i veckan på Matkärleks hemsida  om ämnen som berör mig men tyvärr så även om jag tycker det är kul med @lchfkostfunkar på instagram så är det ett stress moment i mitt liv då jag MÅSTE leverera. Lika med bloggen just att jag Måste skriva. Visst att jag blivit bättre just att har jag inget att skriva så skriver jag inte men det är en slags stress. Sen eftersom jag är sjukskriven för stress och utmattning så kan det ju vara smart att ta bort alla stress moment ett tag och bli frisk.

Men sen ni så är jag tillbaka och då blir ni ALDRIG av med mig. ;)

Jag kommer köra lite slött på min instagram @lchfthess om ni vill följa mig eller på matkärlekbloggen tills vidare. För nu är det fokus på mig och bli frisk så jag kan hjälpa andra i framtiden.

Så idag blir sista inlägget här på ett tag och NEJ jag kommer inte lägga ner på något sätt utan ta lite semester och hitta en balans i mitt liv och bli frisk från min utbrändhet och stress. Så JA jag kommer komma tillbaka. Ni kommer ALDRIG bli av med mig då jag ALDRIG kommer ge mig om att kolhydrater är skit och vi kan leva gott utan dom. Sen bloggar jag ju en gång i veckan på andra bloggen.

Men vill tack er ALLA så sjukt mycket för att ni läser och följer mig och min resa. Nu tar den nya vägar och vi får se vart dom leder. Nej jag kommer ALDRIG SLUTA MED LCHFKOST just för jag mår så jävla bra av denna kost. Sen är det ju så gott. :) 

Nu blir det njuta av. Vi ses ute i sommar Stockholm.

Puss och kram på er!

Thess


2 kommentarer:

  1. Bra vänner är oerhört värdefulla! Du gör helt rätt som ger dig själv lite "luft". Ta hand om dig nu så du blir pigg och kry igen så snart det går. Bort med allt som stressar sönder dig.
    Var rädd om dig!

    SvaraRadera
  2. Har följt din blogg länge! Din förtvivlan över att tvingas sjukskrivas. Hoppas du repar dig, hur lång tid det tar, vet man inte förrän man är frisk. Ha en fin sommar i alla väder. Jag har bara följt dig här. Inte Instagram etc.

    SvaraRadera