måndag 4 maj 2015

Till läkaren i morgon då.

Hoppas på att han läst min psykologs mail så man får en remiss till stress kliniken och den där adhd utredningen så man kan bli frisk någon gång. Har tröttnat för typ 5 månader sen. Orka ha det såhär det är ju inte okej. Tänkte iallafall dra igång träningen lite lätt i veckan dels kondition och dels styrketräning då jag sluta med mina antidepressiva för lite mer än två veckor sen och jag känner mig lite kaxigare när jag är ute och går och börjar inte svettas efter två sekunder och svettas som en maraton springare ( heter det så)

Så då är det dags. Nej jag ska inte börja där jag starta och ska ta det lugnt i början o stegra sakta men säkert. Ska bli så skönt vill jag lova. Har verkligen saknat min träning och endorfinerna. Men stress kommer jag inte att ha utan bara köra och njuta. Bara det kommer bli en utmaning för mig. Då jag vet att jag har en tendens att vilja vinna och vara bäst. Just lite därför jag är där jag är idag. Men utmana sig själv är lika viktigt som att ta det lugnt så man kommer någon vart och hittar balans någon gång.

Ska ta en skön promenad till läkaren och hem i morgon skönt att rensa huvudet innan och efter. Sen om vädret vill sig så en sväng ner till vattnet innan jag går hem mest för energins skull. Funderingar och planer inför livet. Hur och om jag ska tillbaka till mitt jobb om jag lyckas med det? Om jag inte vad ska man göra då? Ska man satsa eller ska man fega. Ja det är många tankar nu och dom ska man försöka att reda ut och bestämma sig för vad framtiden ska ge en. Det kanske är dags för en vändning i livet? Det kanske hände av en mening denna utmattnings skit. Det kanske var dags för mig att stanna upp och kolla mig omkring och se mig omkring är det detta jag vill göra? Vad vill jag göra? Dags att lämna ekorre hjulet? Dags att byta väg när man nu står i vägkorsningen?

Många frågor som snurrar runt i skallen på mig just nu men tids nog så kommer dom redas ut. Inga konstigheter med det. :) Men det får ta den tid det tar. Så är det inget som går att förhasta på något sätt. Tids nog så kommer man fram till vad och varför så är det ju. Tills dess så är det bara att fundera vidare och göra så mycket man orkar och klara av utmana sig själv så mycket det går.

Nu ska jag då försöka sova lite eller ja vila blir det nog för min del. Vet ju hur jag funkar och natt innan läkare blir det inte många timmar då man är orolig och stressas och ångest i kroppen. Men ska försöka iallafall. Så vi hörs i morgon igen.

Puss och kram på er!

Thess

Men ska kanske tänka på att vissa kläder får en att se lite större ut än vad man är. ;) 


2 kommentarer: