onsdag 6 maj 2015

Grejar och grejar.


Först vill jag bara säga att jag har skapat en ny #hashtag på instagram #njutavlivetmedlchfkost. Denna är tillför att släppa stressen och alla förbannade utmaningar högt och lågt. Jag säger inte att det ör fel på att ha mål men ibland så hjälper det inte att gå med i alla utmaningar. En utmaning ger stress och stress gör att du inte kommer gå ner ett ynka gram i vikt utan största chansen är att du ökar tyvärr. Stress ger insulinpåslag och det hormonet gör oss feta för den håller så hårt i fettet så du kan glömma att det släpper taget. 

Det kommer nya utmaningar varje dag men detta är en ny som inte har någon slut tid och inte heller något mål på vad man ska göra mer än att njut av livet med lchfkost #njutavlivetmedlchfkost inga konstigheter bara njut. 

Har då minsann experimenterat loss här idag men känner att dom ultimata nya recepten är inte riktigt i mål än men skam den som ger sig. Så fortsätter i morgon. Det är sjukt kul att bara laborera loss med olika saker och smaker och hur blir konsistensen. Om man gör si och så vad händer då? Detta är typ rätt kul. Speciellt att inte hålla sig till receptet utan spåra ur helt. Love it. 

Inte så lätt som man kan tro detta med att hitta nya möjligheter till olika nya saker. Men kul är det så det enda som stoppar mig är min fantasi. Den funkar fint. Ska imorgon göra som idag gå ut och gå när jag vaknat. Dels för det är skönt men en morgon promenad och dels för jag här mest ork och minst ursäkter då. På kvällen så kan man ju skylla på allt möjligt för att slippa. 

Så en moccafettlatte till frukost och en lång och skön promenad vid vattnet. Sen om orken faller på i morgon kväll gå ner och kolla solnedgången. Den är så sjukt fin nere vid vattnet. Fantastiskt vackert och energigivande iallafall för mig. :) 


Nu ska jag kolla på lite film och sen somna tidigt så man vaknar pigg och alert tidigt i morgon. Det gillar jag att man kan vakna vid 6 och solen skiner. Man blir så lycklig då. in i själen av värme sm bara solen kan ge en. :) Är detta lingon? Någon som vet? Såg dom igår för om det är lingon så kommer det finnas massa såna här i närheten. :) 

Puss och kram på er! 

Thess


Gud vad jag måste börja träna mina ben. :) Dags för lite knäböj och utfall om dagarna mjukstarta lite lätt skadar nog inte alls. :) 2 kommentarer:

  1. Det är blåbär du hittat! Mums! Ha en bra dag! Kram Minja

    SvaraRadera
  2. Absolut blåbär. Lingon har tjockare, mörkgröna blad och vita blommor, små klockor.

    SvaraRadera