måndag 25 maj 2015

Det sprack!

Planen för dagen. Har haft huvudvärk hela dagen värktabletter har inte hjälpt och inte heller vatten. Men så är det väl ibland så jag lyssna på min kropp eller huvud får jag säga där och har väl vilat hela dagen. Men funderar på att trots huvudvärken och gå ut och gå iallafall. Kan ju ta den korta sträckan. Just bara för att få rensa huvudet och sen få lite ny energi från vattnet. Vi får se ska dricka en skön vaniljfettkaffe nu så ser vi om man kanske får lite extra energi i kroppen och rycker upp sig och går ut.


Kaffe efter hur stark du vill ha din fettkaffe. 
Mixa med mixerstav 50 g osaltat smör 2 äggulor 1-2 msk mct olja ( bra pris denna länk) Funkar med vanlig kokosolja också några droppar vaniljextrakt från  Bourbon efter smak. Lite sötning om man vill exempel sukrin och sen i med 1,5 dl kokande vatten mixa samman cirka 30 sekunder och sen blanda med kaffe. Så löjligt gott. 


Annars idag så har jag vilat kroppen men det betyder inte att min hjärna går på halvfas. NEJ den som alltid är på 130 km i timman. Vill så mycket men ja min kropp vill inte samma. Min kropp vill vila hela tiden och jag vill jobba. Inte så värst bra kombination där kan jag lova. Mina utmaningar som skulle starta idag sprack så klart. Eller så klar var det väl inte men ja nu gjorde dom det. Men ska ut i morgon fixa naglarna hos Nails by Sosso  ( Länk) Följ henne på Facebook och instagram. :) Lite vardagslyx på en tisdag skadar inte. Kul och se vad hon kommer hitta på för kul mönster den här gången. Hon har ALLTID fria händer. :)

Ni tjejer som läser (hoppas på att jag har lite killar också ) vet vad jag går igenom just nu PMS! Svullen som en ko. Vafan är det med detta? Orka liksom fattar inte vad vi gjort för ont för att få lida av detta en hel jävla vecka varenda jävla månad. Spelar då ingen roll vilken vinkel man tar korten i heller magen är då svullen iallafall. My ( Rumskompis) Mätte sig förra månaden och hon öka 3 cm. Vafan det är inte okej. Vi kan landa på månen man ingen har ens försökt lösa pms problem.


Okej att jag gått upp i vikt lite men fan inte rättvist när jag vet att jag gått ner nu sen jag gick tillbaka till den rätta kosten igen. Strikt fettkost. Då har jag själv känt att man "krymp" lite iallafall Men ja jag har hållit på i typ 2 månader så jag har räknat med lite mer innan jag är där jag var för 6 månader sen. Eller det för ta den tid det tar så länge jag inte känner något sug efter allt sött hela tiden. Så får det ta lite tid. Jag har gott om den vara så jag bryr mig inte. :) Men pms bryr jag mig i orättvist som fan. 

Men ser man på vad jag ändå åstadkommit så får man fan vara lite stolt trots jantelagen. 

Som sagt fuck jantelagen för jag har då gjort ett jävla jobb. Sen att man nu ökat lite ( lite extra extra jävla pms) men tids nog så är man snart tillbaka till "normalt" igen. Ska ju börja träna snart också en del av min utmanings resa. Som inte gick som den skulle idag men vafan då blir det i morgon jag börjar helt enkelt. :) 

Att inte straffa sig bara för man inte klara av uppdraget som jag själv satt upp är också en utmaning i sig kan jag lova. Men Jag ska klara detta jag ska bli frisk och komma i form igen och jag kommer klara det. Det kommer bara ta lite längre tid ön jag någonsin hade trott. Jag måste förstå att jag inte kan göra allt själv och inte heller klara lika mycket som innan. 


Detta är ju jag i ett nötskal. Jag kan själv. Jag vad jag vet enligt mamma så hamna jag i trotsåldern runt 2-3 och har tydligen inte kommit ur den. För jag kan själv. Be om hjälp är ju inte min grej. Men det ska bli min grej jag ska be om hjälp när jag behöver hjälp. Försöka iallafall det är ju ett steg på vägen. 

Nu blir det ingen promenad till vattnet men ska gå mer My till affären iallafall och det är ju något. Sen upp tidigt för naglarna i morgon sen får vi se vad jag vill hitta på efter det. :) 

Hörs i morgon! 

Puss och kram på er! 

Thess
2 kommentarer:

 1. Usch hatar PMS och allt vatten kroppen samlar på sig den veckan, hoppas det går över snart. Kram Miriam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ja det hoppas jag med! <3
   Kram Thess

   Radera