söndag 10 maj 2015

Då ligger första inlägget ute.

Bara att in och läsa varje söndag kommer jag skriva på Matkärleks hemsida. Hur kul som helst att man fått det hedersuppdrag att få skriva där. Riktigt kul kommer det bli men jag kommer som sagt inte sluta skriva här. Det kommer jag aldrig att göra detta är ju min ordinarie blogg och kommer alltid att vara även om jag gästar lite varstans. :)

Var nere vid vattnet idag innan regnet kom. Det är så snyggt med gråa moln även om det är helt underbart med sol och blå himmel.


Sen mötte vi en arme med monster sniglar. 


My är den som drar ner mig i detta skogsmulle liv då jag går bredvid skogen och hon ska vara mitt i skogen. Men jag håller mig till mitt vatten och njuter av det. :) 

Men ni ser ju My som hon håller på. Ska maila vidare mitt mail som jag skrev till Aftonbladet i morgon tänkte jag och kolla om någon annan kanske vill göra något med detta om fettskatt och kosten? Kanske någon är intresserad av att visa att fett är bästa botemedlet för fetma och andra sjukdomar. Inte fettsnål kost. 

Men nu tar jag söndag och tänker vila och hälsa nya veckan välkommen och den ska tydligen börja med sol sol sol så jag vet ju vart jag kommer hänga i morgon nere vid vattnet. :) 

Puss och kram på er! 

Thess

3 kommentarer:

 1. Lena i Umeå11 maj 2015 08:41

  Jättebra krönika Thess! Viktigt att belysa att det inte bara handlar om vikt, utan om självbild, den mentala biten och annat. Tack för att du engagerar dig så för det här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv snälla Lena! Ja nu ligger nr två ute. :-)

   Thess

   Radera
  2. Tack själv snälla Lena! Ja nu ligger nr två ute. :-)

   Thess

   Radera