fredag 10 april 2015

Inte riktigt som planerat.

Blev gårdagen men den vart bra ändå. Det blev en skön promenad på en mil istället för att umgås med den där vännen. Kanske ska umgås idag men vi får se. Allt hänger på om han orkar. Jag är också helt slut så det gör inget om det skulle bli inställt. Då kan jag fixa lite fettkaffe en sen g ner till vattnet igen och sätta mig och njuta av sen spanska värmen som ska komma in idag stod det på expressen.

I denna bild ovan så är det lite gult där i nästan mitten. Det ser ut som en blad men det är en citronfjäril DET ÄR VÅR! :) 

Sen mötte jag upp My och vi gick och utforska ställen vi inte varit på innan det var mysigt och lungt ställe vi hitta. Dock är det nog rätt mycket folk där under sommaren massa bänkar och sånt där. Men funkar nu fram tills folket kommer dit. 

Men vi hängde lite på stranden också och där vinna det ankor. 

Sen dom här också vet dock inte vad det är för fågel? Någon som vet? Ja har inte en aning. Men två fåglar i min värld. 


Sen fick även My leka lite gunga och gå balansgång. Hon är så duktig. :) 

Men det bästa är ändå just bara lyssna på kluckandet. 

Det ät lite av livet det. Blir nog en sväng dit idag med så snart alla dis moln försvinner.

Så fram tills dess blir det att chilla. 

Frukost idag blev. En fettkaffe och ett kokt ägg. Under promenad en fettkaffe till och ikväll äggröra med extra smör. :) 

Imorgon börjar fem dagar strikt vanlig låg kolhydrats kost. Med endast fläsk kött som protein och sen fem dagar ägg och fett. :) Naturligtvis kommer jag fortsätta med fettkaffe hela tiden. :) 

Nej gott folk nu ska jag chilla lite innan det är dags att ta på sig träningskläder och bege sig ut och gå runt och njuta av kaffe och vattnet :) 

Puss och kram på er. 

Thess


Vill du också ha ett snygg och välgörande Good balance armband då får du 10% rabatt om du använder rabatt koden thereseolofsson klicka på länken här och beställ ett snyggt och välgörande armband. :) 6 kommentarer:

 1. Fåglarna är herr och fru gräsand. Lustigt i djurvärlden. Där behöver inte kvinnokönet sminka upp sig utan ska vara grå och osynlig.Ha det härligt i solen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har fått många bud på fåglarna. Gå och änder kanadagäss. Hur som är dom söta som aldrig förr. Även ankorna och dom små doppingar som finns i en annan sjö. :) Dom har ett sköt ostressat liv. Flyter omkring i vattnet och flyger en sväng och sen flyter vidare. Så skulle man ha det.

   Thess

   Radera
  2. De översta är gräsänder och se nedre kanadagäss. :-) Därav flera bud. ;-)
   Maria O

   Radera
 2. Det är kanadagäss.
  Maria O

  SvaraRadera
 3. Gräsandshane grönt huvud. Canadagäss ser ut ha samma färger båda könen. Kan undra om olivolja går bra i st för fettkaffe. 5 msk ersätter både smör och kokosolja.

  SvaraRadera