tisdag 3 februari 2015

Var verkligen sjuk.

Var helt sänkt igår efter jag varit hos läkaren. Då hon skrämde upp mig lite även min kära vän Monica skrämde upp mig så när jag kom hem igår från läkaren så vila jag hela dagen. Plus att jag hade sjukt ont i halsen men när jag vart uppskrämd om att blir det inte bättre inom tre dagar så kan det vara halsaböld! HALSBÖLD då ska tydligen någon i i halsen och sticka hål på något. Jag sluta lyssna väldigt fort och kände att här kommer inte och stickar något alls!

Men kan idag berätta att jag mår väldigt mycket bättre. Jag hade kulmen vid 1 i natt då trodde jag nästan att jag skulle bli tvungen att åka in i morgon och sticka hål på något. Huhh vad glad jag var när jag vakna på morgonen efter att sovit några timmar till och från det gör ju ont när man sväljer fortfarande men inte i närheten av vad jag hade igår. Men febern är kvar. Så det är bara att vila vidare.

Hoppas på att jag kanske kan vara feberfri i morgon. Det är drygt med feber. Bland det värst jag vet. Ena stunden fryser man nästa svettas man och så är man helt låg. Man orkar inte göra så mycket fören man är helt slut. Diska lite när jag kom hem från Psykologen idag. Vart helt slut så jag fick vila lite. Men har iallafall fått i mig lite mat idag vilket ger energi. Har ju ont och är trött så jag lyssnar på min kropp lite och vilar som sagt vidare.

Så kul är mitt liv just nu inte så värst alltså. :) Men vila det är jag iallafall hyfsat bra på eller försöker iallafall. :)

VI får höras i morgon!

Puss och kram!

Thess

4 kommentarer:

 1. Hoppas det halsonda blivit bättre nu. Såååå träligt när det aldrig ger med sig.

  Kram
  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med Lena! Men det är verkligen på bättringsvägen dock en jävla feber som vägrar ge sig. Men Det kommer väl det också! :)

   Kram Thess

   Radera
 2. Hoppas du repar dig snart! Så trist att vara sjuk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det suger verkligen att vara sjuk. :(

   Thess

   Radera