onsdag 25 februari 2015

Idag firar jag tre år!

Som sann lchfare. det går fort när man har kul kan man ju säga. För seriöst det känns som igår jag sluta äta socker och gluten stärkelse just för att bli lite piggare. För att orka mer då alla som man läst om blivit piggare och sen hade dom gått ner lite i vikt också. Jag tänkte att min kropp ( då 230-240 kilo) Skulle ju inte skada om det försvann lite. Men det var inte fokus på vikten då. Då ville jag bli pigg. Jag ville orka. Jag ville ha ett värdigt liv. För jag var begränsad i min kropp till vad jag kunde göra.Jag skulle till exempel inte kunna åka utomlands om jag inte boka två sittplatser. Jag fick ju inte plats på en i varken buss eller tunnelbanan. Därför vart det inte så mycket resa. Tänk om jag inte skulle få plats. Pinsamt värre skulle det ju vara. Idag känns det lite konstigt när folk sitter bredvid en på bussen och tunnelbanan då dom får plats utan att sitta med halva kroppen i gången. Sen eftersom jag inte riktigt hängt med i själv viktnedgången så blir jag ju också lite förvirrad över att man vill sitta bredvid mig för jag tar ju plats. Fast nu gör jag ju inte det. Det ska in i mitt huvud. 

Det kommer en dag i taget. Idag var en sån dag då jag inte orka med att vara social. Så jag tog en skön promenad i solen och sen handla jag lite mat så man klarar sig ett litet tag iallafall Beasås från Ica då jag gillar den bäst och kött till i kväll ( Det ska firas) Från City gross Mat i Vällingby. Smör på Ica då det var 25 kr st. Så 3 kilo smör borde räcka några veckor. Massa kryddor lite kyckling naturligtvis bacon så klart ägg har jag en del. Men lär behövas köpas mer. Ost är u gott och köttfärs samt färskost till såser. Sen är det bara ett besök på Mm sports för att köpa pasta och BBQ sås. Sen är större delen av månaden inköp klara. 

Det kommer bli en strikt månad mest kött och fett lite grönsaker lite då och då. Men mest bara fett och protein. Sen långa promenader och med hopp om att läkaren kanske kan hitta en annan medicin då jag inte kan träna på dom. Hjärtat slår sönder men tills dess så blir det att gå gå gå. Helst i solen men inte alltid den lyser ju men idag gjorde den det. Helt underbart. Så 5 km vart det Vällingby-Brommaplan. Helt magiskt det är när man är klar. Ska testa och gå in till stan någon dag. Mest se hur lång tid det tar. Sen får motionen det är skönt att gå även om det kanske inte ger så mycket träningsvärk så är det ju kondition. :) 

Nu ska jag steka lite kött gosa ner mig med en film. Har inte bestämt vilken än och mest njuta av kvällen och tre år med den bästa kost som finns. :) 

Puss och kram på er! 

Thess
2 kommentarer:

 1. Fy Fabian så flink du er :)
  Kjenner jeg blir kjempemotivert av å lese teksten din og se bildene dine. Da er det håp for meg også :)
  Stor klem til deg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Bames kram tillbaka!

   Thess

   Radera