tisdag 10 februari 2015

Har haft en skön dag.

Solen har lyst och jag har njutit som aldrig förr. Helt underbart skönt med sol. Man behöver sol för att man ska kunna må bra tror jag. Speciellt nu när den värmer lite också och man märker att snön börjar smälta lite lätt. Vet ju att det kommer komma bakslag men ändå. Man känner hopp om att det kommer bli en vår och sommar. Det ska ju bli fint väder i morgon också och jag ska inta en plats i solen.


Var in på HM på söder idag innan jag mötte upp Murat för en fika. Men seriöst, vem är det som bestämmer modet? 
Alltså vem tar på sig dessa kläder? Nu finns det säkert någon som bär upp dessa helt underbart bra. Men jag tror inte det är alla vi snackar nu. Vart är modet på väg? Vad hände med sköna och snygga kläder? På något sätt så känns det ju lite som om vi lever med för att träna och vara hälsosamma nu för tiden. Varför inte bara göra kläderna lite där efter och när man går ut på krogen jag då kan man ju ha lite finare. 

Men detta är ju helt galet? Mönstret färgerna? Ja jag är glad att jag klär mig i sånt som sitter skönt. Ja det kanske är tur att jag inte är den där som bestämmer vad man ska ha på sig. Tacka vet jag Freddy byxor och en skönt tröja och en hoddie till det. Då är man avslappnad och livet känns hur skönt som helst. 

Ska typ lägga mig snart och försöka sova lite kolla på lite film med hopp om att jag somna tidigt. Ska möta upp en vän löjligt tidigt i morgon. Hitta en present idag när jag var och kolla runt lite. Sjukt att ibland hittar man saker som man vet att det där skulle passa till den personen. Är det inte onödigt dyrt så köper jag det. Annars kan man ta kort på grejen och skicka en sån skulle du ha kort. :) Tanken räknar sägs det ju och det gör det ju. 

Vi hörs i morgon! 

Puss och kram! 

Thess


2 kommentarer:

  1. Ta kort på önskesaker verkar kul, är tanken som räknas. Kläderna ser förfärliga ut, lite -60 tal..? Nu är det snart väder att pumpa cykeldäcken! Med 3 km till närmsta lanthandel är det en lagom resa. Och skidspår på sjön . Många åker dagligen i fina spår. Själv har jag haft undanflykter än, tar hellre vovvepromenader, inte både och. Har du nån cykel!? Var i Sthlm för en tid sen. Det verkar väldigt kul och lättcyklat.

    SvaraRadera
  2. Haha ja man måste ju ta lite kort. :)

    Ja man skulle kanske köpa en cykel eller så går man. Tycker det är skönt att gå speciellt om solen lyser då får man ju skön energi också. :)

    Thess

    SvaraRadera