fredag 27 februari 2015

Detta är då jag märker att det hänt något.


Ja det ni ser på bilden är jag som sitter på en buss och det är plats kvar mellan mig och sätet framför. Innan så fick jag sitta på sedden just för att få plats. Satt någon bredvid så fick dom sitta halvvägs utanför. Även små människor som ens vänner satt halvvägs ut i gången om vi satt bredvid varann. 

Ja sen var planen att få en läkartid idag för fortsatt sjukskriving. Uppe med tuppen då sömnen var orolig i natt (alltid det innan läkare och psykologen) in på internet som dom rekommenderar på deras telefonsvarare på vårdcentralen. Men så fungerar det tydligen inte. Djup suck från hon i kassan. Det visar sig att det inte funkar på bra det systemet. Men snälla som dom är på vårdcentralen i Bromma så fixa dom en tid nästa vecka måndag och inga problem skulle det vara med sjukintygen. 

Var och hälsa på en vän idag när hon var på ett kul jobb uppdrag hon gör ibland. Ansiktsmålning på barn när deras företag står och säljer annat. Men dom är ju bra kul barn generellt. Sen är hon ju duktig också kolla! 
Jag förstår varför hon gör sånt här. För barn är rätt sköna ändå. När dom är så man kan snacka med dom. 

Imorgon är planen att ta en lång och skön promenad skiter i väder ut ska jag sen får man se vart promenaden går men ut ska jag! Sen tvätta lite städa lite och vila. Sola eftersom det inte vart av igår så ja då blir det imorgon. Ikväll blir det allmänt chill mest för jag varit igång större delen av dagen och är helt slut. 

Tänkte börja köra ett väldigt mycket striktare ett tag nu mycket ägg och väldigt lite mejerier! Mestadels ägg och fett eller kött och bea. Mest bara ägg i alla former! Men verkligen hålla mera intaget mat samt kolhydraterna. För det senaste har det bakats en del och det är som har säger kostdoktern i videon på sin sida www.kostdoktorn.se att även om bakverken i sig inte innehåller gluten socker stärkelse så är det lätt att över äta. Har man då problem med vikten ja då är det lätt att komma ur balans vilket jag vet att jag gjort. Sen leva en dag i taget. 

För är man en beroendeperson så finns det inget annat sätt att leva på. Detta även när man som jag är sjukskriven för ångest och sömnproblem lite stress på det. Det finns bara en dag i taget. Jag kan inte planer massa saker för då kraschar jag mer eller mindre! Visst vardagliga saker det funkar att planera. Men inte mer än så. Har testat nu flera gånger och det slutar på samma sätt. Jag kommer inte upp ur sängen jag blir kvar där för där är min trygghetszon. Filmer avlöser varann och dagen bara rullar förbi! Men så är det vissa dagar. 

Nu blir det fredags supermys! 

Vi hörs imorgon igen! 
Puss och kram 

2 kommentarer:

 1. hej Tess, om du ska äta ägg, kolla ÆGGEFASTE bosta din LCHF, det finns massor recept (danska) har just äggfastat 3 dagar -1,3kg,
  lycka till

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! :) Ska kolla in detta. :)

   Tack !

   Thess

   Radera