lördag 17 januari 2015

Snart dags att gå till gymmet.

Baksida ben och biceps är dom som ska få sig en omgång idag. Snart dags för framsida ben igen.. Huuu då inte träningsvärken släppt på dom än men till på måndag borde det vara över.

Lyssan på den här låten en vän till mig som gjort den. Helt underbar och den blir bara bättre för varje gång men lyssnar på den. Tack Danne för du gjorde denna låt!!

Detta är Danne! :) Åre 2015 Sony massa kärlek. 

Kolla på passet vi ska göra idag alltså shit vad taggad jag vart för gymmet vet typ hur jag kommer känna efteråt. Helt underbart. Sen ska det solas efter gymmet. :) Fast hem och duscha först sen sola och efter det njuta av lördagskvällen. 

Hoppas på lite folk på gymmet idag. Så mycket skönare då. Orkar inte trängas med massa människor. Orkar inte massa människor generellt men det går ju att ta i från tårna att träffa massa människor. Vara social då gymmet inte är så socialt så är det rätt lugnt men skönt när det är lite folk. Då behöver man inte vänta på maskiner eller stångar. Utan man kan köra sitt eget race. Man skulle ha ett eget gym. 

Det är det jag älskar mest med att köra PT pass hos Christian inga köer bara jag och han eventuellt någon mer man mest bara jag och han. ;) Bor du i Dalarna eller har vägarna förbi Borlänge så tveka inte att ring killen! Han är i världsklass när det kommer till träning. 


Han vet vad han pratar om. En fantastik människa och personlig tränare. Tveka inte! 

Så nu blir det att byta om och dra till gymmet. 

Vi hörs senare säkert! 

Puss och kram! 

Thess
2 kommentarer:

  1. Jag undrar om du kan rekomendera din PT även om man bor i Stockholm och vill ha PT på distans? Tack för en bra blog!

    SvaraRadera
  2. Ja absolut. Han kommer behöva träffa dig någon gång ibland men det går ju att lösa! Ring han eller maila han och berätta att du hittat han via min blogg så löser sig resten ska du se! Han är helt underbar!

    Tack själv! :) Kram Thess

    SvaraRadera