söndag 11 januari 2015

Men hej träningsvärk!

Som jag längtat efter dig min vän! Kan fan knappt röra armarna. Tack Christian min käre Personlige tränare för denna underbara känsla i armarna. Sitter på Starbucks på centralen och väntar på att vi ska samlas upp allihop som ska till Åre i natt. Hoppas på att få sova lite iallafall fast 3-4 timmar är ju lyx så vafan blir det mer blir inte jag ledsen. Ska bli kul och göra något jag inte gjort förr. För jag har aldrig varit i Åre. Så då bockar man av den också så att säg.

Unna mig en stund i solariet också innan jag åkte in till stan. Det var riktigt skönt och galet varmt. Nya rör var det i den också så lite färg lyckades jag nog få också inte bara värme. :)


Ibland så kan jag lova att hjärnan spökar med en. Det är då man lägger upp bilder före och nu på sig själv på instagarm. Alltså känns som om man gått upp typ ALLT senaste dagarna men så var visst inte fallet. :)


Samma person men två väldigt olika kroppar. Två olika liv. Trots att jag börjat med min nya kost på bilden till vänster så har det "bara" gått några månader. :) Men idag så är det betydligt mycket mer påläst och fattar vad jag gör vad och varför saker inte funkar. Har svar på tal när någon (hyfsat ofta) kritiserar mig och min livsstil. Men titta på bilden ser den ut att vara så jävla farlig som man vill få den att vara den skiljer 110  kilo ca mellan bilderna. Idag har jag hittat mitt mål med min träning jag har min drömkropp jag strävar efter. Det är därför jag kämpar varje dag med min ångest som jag nu ÄNTLIGEN sugit tag i! 

2015 är året som allt kommer att hända och livet kommer bli ännu mer underbart än vad det redan är. Nej pillrena har inte kickat in riktigt än. :) Känner fortfarande. Men det kommer vara ett jävla jobb från min sida också så det är inte bara en dans på rosor. Men när jag börjar känna mig redo för jobbet igen så ska jag tillbaka och sen fixa med min projekt så man får klart dom, men först mig! 

Men det jag ville ha sagt om min hemska livsstil. Är den så hemsk? Är fett så jävla farligt? Jag tycker inte det verkar så då jag ALDRIG någonsin mått så här bra i kroppen. Jag har inte rökt på snart ett år och tränar på för att nå mina mål. Jag kanske inte mår bäst psykiskt men det går ju att reparera och det är ju det jag håller på med. Men just detta att kunna gå är något man inte ska ta för givet. För det var på väg att bli svårt för mig innan. På bilden till vänster så efter bara någon timma stående så värkte fötter och knän höfter och rygg. Nu känns det inget efter en hel dag. Ni anar inte hur underbart det är vilken frihet det är att kunna gå. 

Att orka göra saker att få leva att då njuta av livet inte instängd i en kropp som vill massa men klarar inget. Att  resa sig upp ur sängen utan att det gör ont i knän. Att kunna böja sig ner och komma upp utan hjälp. Att kunna köpa kläder. Dock har jag inte den ultimata kroppen för "normala" kläder man vafan så är det ska man ha en tränad kropp så blir det så. 

Nu ska jag åka till Åre! 

Puss på er!! 

4 kommentarer:

 1. du är jätte dugtig och snygg, bra du kämper

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen förändrat ditt liv! Hoppas ångesten ger med sig. Ha det bra i Åre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med och det är helt underbart här.

   Thess

   Radera