tisdag 23 december 2014

Julafton i morgon då.

Dags att njuta av ledigheten. För den 26.e börjar det igen. Jobb jobb jobb.

Fick faktiskt sova typ 3-4 timmar i natt i sträck. Ni kan inte ana hur sjukt trött jag var. Så hade jag inte fått sova i natt vet i fan alltså. Men hoppas på lika samma sömn timmar i natt. Då är man snart utvilad ju. :) Men vi får se om det är mitt jobb som stressar mig så sjukt just nu. Får redan nu lite ont i magen bara jag tänker på att det är dags att jobba den 26.e. Hmm ja vi får se hur det går.

Har bakat lite mer lussebullar för sista gången på ett år nästan. För nu är det snart dags att göra det där rycket. Leva som jag gör nu men utan gotte sakerna. Inga bullar och skit utan bara riktigt mat fett och protein. Fantastiskt gott ska det bli. Inge massa sötsugs triggande skit ska in i min mun har verkligen spårat ur helt nu under december månad. Men har ju insett att jag får ju ångest även om jag äter eller inte så då kan man ju lika gärna äta lite nu när det är gotte månaden. :)


Har hängt med den här "lille" killen idag 


"Lille" Gibson är så fin så man vill ju krama söder sig på han. Det är något jag verkligen önska jag hade tid med. Att ha en hund men den tiden finns inte. SÅ man får klappa alla andras. Det är ju nästan samma sak ju. 

Har varit ute och tagit lite kort på mina föräldrars hus som är hur snyggt som helst med alla ljus och smyckning. Det är det bästa med julen och om man har hus ( Ja Christian länk man ska ha massa med ljus ute.) Man kan spåra ur helt. Kolla här! Lite snö på det här och man hade då fasiken haft julkänsla som aldrig förr. 

Men nu ska jag testa och göra lchf julgodis. Blir det bra så kommer det finns här i morgon om inte så kommer jag berätta att ni inte ska göra det. :) 

Ni får ha det bäst alla och verkligen njuta sönder er av julen! 

Puss och kram på er! 

Thess
2 kommentarer:

 1. Jag önskar dig en God Jul Thess!

  Hälsningar från ett Umeå i total julstämning med snö på varje gran och gren. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad mysigt!! Jag vill också ha snö på jul. :)

   Detsamma önskar jag dig!

   Tack

   Thess

   Radera