torsdag 6 november 2014

En mys dag!

Har myst hela dagen med vänner vilket är bra skönt men samtidigt känns som om jag borde varit på gymmet en sväng men idag lät jag bli ska kämpa mig dit i morgon så man får gjort benpasset som skulle varit idag. Upplägget i morgon blir "uppvärming" snabb promenad till stan och gymmet. Sen lite teknikövning och efter det blir det ben ben ben både benpress och benspark tror inte dom har min nya kärlek på mitt andra gym. Men vi får se hur det går i morgon. Var ändå skönt att ha en vilodag då jag verkligen var trött och jag lyssna på min kropp för en gångskulle ( Visst är jag duktig Monica?)Köttfärs och strimlad vitkåls gratäng. 

Gör en köttfärssås precis som Du vill ha den. Strimla vitkålen och smörstek den först sen blanda ner i köttfärssåsen låt det puttra ihop en stund i en gryta. häll upp det i en ugnsfast form som är smörad. 
På med så mycket riven ost man känner för och sen in i ugnen 220 grader i ca 15 minuter eller tills osten fått en fin färg. 

Mums mums! 


När vi var och handlade förut så hade nya Hemmets journal kommit och titta vad som händer nästa vecka! 


Ska bli kul och se hur den blir så nu är det officiellt den 13.e är det bara och gå och köpa Hemmets Journal. För jag är med! :) Det man måste tänka på ar att den är skriven i somras så allt kanske inte är samma som nu i mål och liknande. Men storyn om mig är den samma. :) 

Nu ska jag sova. Upp och träna i morgon.

Puss och kram på er! 

Thess
2 kommentarer: