tisdag 16 september 2014

Rädd för spegeln.

Hur svårt ska de vara att titta sig i spegeln? Att se sig själv för den man är? Att inte skämmas för det man ser? 

Ja för någon som inte haft problem med sitt utseende så är de nog inte så svårt. Men har du haft övervikt eller något annat du helt enkelt inte gillar så är spegeln inte din vän. Den är din ovän och ju mer man undviker den ju svårare blir de i framtiden att lära sig titta i den.

Har nu sen jag var uppe hos min Pt då jag fick läxa av han att titta mig i spegeln, verkligen gjort de varje dag. Men de är verkligen svårt jag har verkligen problem med de där. Även om jag tar kort så är de ju ändå inte mig jag ser, jag tittar inte så mycket på bilderna heller. Men de är inte så lätt, jag är ju rädd för vad jag ska se när jag tittar in i spegeln. 

Det kanske låter löjligt men jag ville inte se förut jag skämdes så mycket över mig själv så jag undvek dom. Men nu så vågar jag inte för jag vet inte vad jag ska se. Jag har inte en aning om hur jag ser ut egentligen om jag ska förklara mig med ord går inte de. Jag vet ju att jag har klarblå ögon. men sen vet jag inte. Jo naturligtvis att jag är blond men lite rosa i  håret men utöver de har inte en aning om hur jag ska förklara mig. 

Är inte de lite sjukt då?  Att inte kunna få upp en bild på sig själv i huvudet eller de kanske man inte ska få? Jag vet inte med de. Men jag gör som min underbara Pt säger jag tittar mig i spegeln varje dag. Försöker se mig varje dag men även här får man nog köra en dag i taget. 

Nu ska jag hämta tvätten med min nya räddare i nöden Dennis som är min spindeldödare helt underbart! Tack för hjälpen! 

Sen blir de sova av mina vänner!

Jobb i morgon och kanske kanske hemsidan kan bli klar! 

Vi hörs i morgon! 

Kram kram 
Thess


2 kommentarer:

 1. Åååå vad jag känner igen mig!
  Tittar helst inte i speglar alls, o när jag gör det ser jag detaljer. Sitter mascaran på plats - check. Är tröjan fortfarande ren efter att ha kramat barnen hejdå - check. Håret samma skatbo som vanligt - check.
  Jag ser mascaran, tröjan, skatboet, men inte helheten. Det vill jag inte.
  Tröstar mig med att jag är en pingla på insidan :)
  O du - du är en pingla på utsidan åxå ;)
  Lycka till med läxan.
  Kram
  /Sherman

  SvaraRadera
 2. Nej precis, man ser de som man fixat men inte helheten. Men de är bara att kämpa på! Tids nog så släpper de väl hoppas jag! :-D

  Tack tack!
  Kram
  Thess

  SvaraRadera