söndag 24 augusti 2014

Söndag och jobba.

Kan bli hur skönt som helt då de förmodligen inte kommer vara så där överdrivet mycket folk idag, solen lyser ute och jag lönen kommer i morgon, men någon borde köpa mobil idag tycker jag, de kostar ju inget i butiken om man inte ska ha skydd och liknande! 

Frukost blev idag.
Helt ljuvligt gott, ost och smör. nej jag kommer inte äta hela smör paketen, inte osten heller men några skivor med smör och sen blir de kött och lite köttbullar med smör till lunch. Mycket smör men smör är gott och mättande! 

Tog kort på min fot igår när jag kom hem, och nu på morgonen. (Ja mamma jag ska till doktorn i morgon. är ledig så fixar de då!) de sjuka är att de gör inte ont, tycker de är löjligt bara att de sväller upp så sjukt mycket. Men men så kan de vara. Skoskav är inte att leka med tydligen. 
 Så länge jag är bra i foten tills vi ska börja träna jag och den där Christian Havi så får jag väl vila på nu då. inte så mycket att göra åt saken mer än vila foten så mycket de går. Fattar ni att de är bara 33 dagar och 21 timmar kvar! SÅÅ GALET TAGGAD så de finns ju knappt. Vill ju bara få igång min muskelbyggning, mot beach 2015-16-17 och så vidare.Idag är de fem månader sedan jag fick min bukplastik operation, 

En av dom bästa dagarna i mitt liv, kan inte med ord beskriva hur skönt de var att bli av med, men de tar ju ett bra tag innan hjärnan fattar, känner fortfarande på magen mest för att kolla så de inte bara var en dröm. men att vakan med en platt magen jag de krävs att man har varit stor som ett hus för att förstå de känslan, en slags vinst på ett sätt, men jag lovar för tre år sen fanns detta inte på min världsbild att jag någonsin skulle få en platt mage.

 Att man skulle längta till träning, att man inte tar hissen upp utan trapporna när de finns trappor, att man går på rullbandet/rulltrapporna istället för står still, att man går upp minst två timmar tidigare på morgonen för att gå ut och gå innan jobbet. Ni kan fråga vem som helst som kände mig förut och nu, men de var inte min grej att röra på mig i onödan, men som jag sagt till folk förut. Testa och ta på dig en dräkt som väger 135 kg och gå med den en dag så får vi se hur kaxig man är efteråt Jag skulle vilja testa idag och gå med så mycket vikt. Bara se hur långt man kommer. Testa ta sig upp ur sägen på morgonen men 135 kilo extra på kroppen. Jag önskar alla lycka till för de är såå tungt så de är obeskrivligt. Men jag klara de, trots att kroppen värkte och energin var inte på topp så orka jag. Jag klara de jag gav inte upp. 


Nu ska jag tagga igång inför jobbet. 
Jag och denna killen jobbar idag.


Vi hörs senare! 
Kram kram 
Thess


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar