söndag 27 juli 2014

Före och nubilder.

Jag förstår att ni (mina vänner) börjar tröttna, men för mig är de lite av en process jag med mitt huvud måste (måste var väl ett löjligt ord) göra, för att jag själv ska fatta. Jag blir lika chockad varje gång jag hittar en bild från förr och sen jämför man med nu, då ser jag vad som hänt. Kolla sista bilden! De skiljer två år mellan korten, då har jag på vänstra bilden redan gått ner 30-40 kilo sen jag började!!  Men förstått ni??  För jag gör de inte! Coolt att man sparat lite kläder, dock inte mina största jeans som var bagiebyxor (hur de nu stavas) men dom satt lite för tajt för de på mig för att få kallas bagiebyxor. Men den dagen som vart för stora åkte dom i soporna. Aldrig mer ska jag behöva ha dom på mig. För jag hade då bestämt mig för att aldrig mer bli så stor! ALDRIG MER ALDRIG!! Men jag erkänner, jag ångrar de idag att jag kasta dom, hade nog kunna tältat i dom!! Vilket har varit lite kul. Men jag har lite kläder kvar! Samma tröja samma frilla på första bilden, samma tjej också, bara lite mindre!

Två måsten idag, köpa tejp till magen orc ett vattenbälte. Orka gå omkring med en vattenflaska när man är ute och går, bättre med ett bälte!!

Imorgon ledig ska njuta av de efter morgonpromenaden, men idag är de jobb jobb jobb med mina sköna kollegor! Antingen blir de hur mycket som helst eller så inget! Men tur man inte jobbar själv.

Snart på jobbet så med Sebastian Ingrosso i öronen så är de bara att tagga till!!

Vi hörs senare!
Thess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar