tisdag 17 juni 2014

Inget kul alls!

När klockan ringde 04:30, de är inte humant att behöva gå upp så tidigt, men vad ska man göra, låta Katrin Z få rätt, öh nej!  GLÖM DET! Inte en chans att hon ska få de. Sen nu efter så känns de rätt bra, kan dock erkänna att träningsvärken i armarna börjar krypa på lite sådär skönt. Vill inte veta hur de kommer kännas imorgon, tur de är benenstur sen fredag blir de hela kroppen. Har ju hur mycket tid som helst ledig midsommar oxbringa inget att göra! Kan inte bli mer än gymmet som fokus då! Fem timmar kvar tills frukost, som första dagarna är dryga som bara den innan kroppen börjar fatta att de är oki att inte äta under 16 timmar. Men som sagt dom första dagarna, men jag har ju klarat de förr varför skulle de inte gå som en dans idag?? Sålänge de finns att göra på jobbet så är de lungt. Och lite extra kaffe så ska nog detta inte vara några problem alls!

Ikväll blir de nå Sony event, ska bli kul och hoppas att de kommer massa roliga folk! Och sköna uppträden. Dock blir de inte så sent gymmet imorgon lär väl behöva gå upp vid 05 senast så man hinner!

Hoppas att artikeln kommer ut i veckan också, de hade varit hur kul som helst! Snart ner till Säffle också en månad kvar, ska bli kul att hänga med lika sinnade människor! Ja de är om en månad de, nu fokus på jobbet i tre dagar sen ledig igen!

Vi hörs senare
Thess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar