söndag 12 april 2015

Men varm choklad.

Hur gott är det inte då. Tack igen Kicki för receptet. Jag är lite kär i latte och varm choklad.


Helt otroligt gott och mättande. Undra om det inte blir gott och blanda dessa. Jag älska ju mocca latte innan detta borde ju bli lite samma. Ska testa. Inte nog med att det är gott det mättar. Men dricker frukost så är det klart är du lite extra sugen på morgonen så kan man ju köra något ägg till eller ostrullar. Men annars så klara man sig på detta fettdryck. 

Ska städa idag stod det på vårat schema men jag har ingen lust med något. Vill bara inte göra något men det funkar ju inte i längden heller så det är väl bara att ta tag i städandet. Det behövs ju och det är ju skönt efteråt. Men innan och under är ju hopplöst tråkigt. Inte för det ser ut som något bombnedslag så men just detta att hänga upp vår och sommar gardinerna och sen mysa till det lite extra. Men ja som sagt det är ju inte det roligaste. Men det får gå helt enkelt. 

Ny vecka i morgon igen. Helt sjukt vad tiden går fort. Hinner ju inte med riktigt och försöker verkligen inte planera allt för mycket just för att man inte så krascha igen men lite planering krävs. Ringa läkaren för att han ska skriva ut ny medicin och även ringa ett samtal som skulle varit gjort förra veckan men det vart inte av. Så det får bli nu i veckan. 

Sen utmana mig i olika situationer som är jobbiga men måste göras och inte att förglömma ut och gå ner till vattnet och skaffa energin. Så ser min vecka ut kanske hälsa på en vän en av dagarna. Men vi får se hur det går om hon har tid. 

Nu är det bara att börja 1 2 3 klara färdiga STÄDA! 

Puss och kram!
Thess
2 kommentarer:

 1. Hej! Blev lite nyfiken på din goda choklad som du fått recept på.
  Hur gör du den?

  SvaraRadera
 2. Hej.

  2 äggulor 50 g smör ossltat, 1 msk kokosolja, ca 1 tsk kakaopulver, ca 1 tsk sötning, ca 2 krm vaniljpulver sen mixa detta med 2 dl kokande vatten. Smaka av om chokladsmaken är lagom.

  Sen är det bara att avnjuta.

  Thess

  SvaraRadera